Τρόπος Κράτησης

Τρόπος Κράτησης

Σε κάθε μας δράση θα βρεις μια αίτηση συμμετοχής, την οποία συμπληρώνεις με όλα σου τα στοιχεία. Η αίτηση είναι προσωπική και συμπληρώνεται από τον/την ενδιαφερόμενο/η, μια ανά άτομο. Σε κάθε εκδήλωση χρειάζεται να μας συμπληρώνεις μια αίτηση εκ νέου.

 Για να γίνει μια αίτηση δεκτή, χρειάζεται απαραιτήτως όλα τα στοιχεία που μας παρέχεις να είναι αληθή (Ονομ/μο, Κιν. & email) ετσι ώστε ως διοργανωτές, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Η συμπλήρωση της αίτησης αποτελεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκδρομή από μερους σου, προς εμάς·

Για να κλείσεις / κατοχυρώσεις την θεση σου, χρειάζεται να καταθέσεις το ανάλογο αντίτιμο στους ενδεδειγμένους τραπεζικούς λογαρισμούς (που θα βρείς μεσα σε καθε αίτηση αναλυτικά) για την κάθε δράση γράφοντας ως αιτιολογία το επώνυμό σου & τον εκάστοτε προορισμό – δράση.  

Το σύστημα κρατήσεών μας είναι αυτοματοποιημένο (δεν μπορεί να κρατηθεί θέση προφορικά ή με άλλον τρόπο πλην του αναφερόμενου).

Με την ολοκλήρωση της αντίστοιχης κατάθεσης του ποσού για κάθε δράση, θα λάβεις στο εμαίλ σου ένα αυτοματοποιημένο email επιβεβαίωσης της κράτησής σου, από εμάς. 

 

Πολιτική Ακύρωσης

Σε κάθε μας δράση, κατά κανόνα πλην αν άλλως εξειδικεύεται σε συγκεκριμένη δράση*,  ισχύουν τα εξής:

- Μονοήμερη με μετακίνηση με ίδιο μέσο του/της συμμετέχοντα/χουσας, ακύρωση έως και 96 ώρες πριν την έναρξη της δράσης, για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μετά το πέρας των 96 ωρών δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

- Μονοήμερη με πούλμαν, ακύρωση εως και 96 ώρες πριν την έναρξη της δράσης, για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μετά το πέρας των 96 ωρών δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

- Διήμερο ή τριήμερο με μετακίνηση με πούλμαν  ή με ίδιο μεταφορικό μέσο & διαμονή σε καταφύγιο / δωμάτια / ξενώνα / ξενοδοχείο (ό,τι προβλέπεται για κάθε εκδήλωση) έως και 20 ημέρες πρίν την ημερομηνία έναρξης της δράσης, πλήρης επιστροφή χρημάτων. Εως και 10 ημέρες πρίν την εναρξη της δράσης, επιστροφή 50% επί του συνολικού κόστους. Σε άλλη περίπτωση ακύρωσης σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 10 ημερών πριν την εκδήλωση, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

*Όλα τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν λόγω διαφορετικής πολιτικής κρατήσεων του εκάστοτε καταφυγίου ή ξενωνα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε & διαβάστε τις «Σημειώσεις» που βρίσκονται στο τέλος της περιγραφής της κάθε μας δράσης, για να διαπιστώσετε τι ισχύει στην συγκεκριμένη εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.

 

© 2024 backpackongreece.com All Rights Reserved | Κατασκευή ιστοσελίδων BLB.gr